Despre noi

 

Stimati vizitatori,

Bine ati venit pe site-ul oficial al comunei Gherghesti.

Prin intermediul acestui site dorim sa oferim vizitatorilor informatii generale despre primaria, consiliul local si alte institutii locale din comuna noastra, precum si informatii despre viata comunitatii.

Situata in partea de Sud-Vest a judetului Vaslui, intr-un cadru natural deosebit de pitoresc, la o distanta de aproximativ 40 km de municipiul Barlad, Comuna Gherghesti, are o suprafata de 7246 ha, un numar de circa 2800 locuitori, si are in componenta 9 sate: Gherghesti, Lunca, Dragomanesti, Soci, Valea Lupului, Corodesti, Chetrosu, Draxeni si Lazu. Principalele indeletniciri ale locuitorilor sunt agricultura si cresterea animalelor.

De interes cultural si istoric deopotriva, pe teritoriul comunei noastre se afla biserica de lemn din Corodesti pe care va invitam sa o vizitati.

Coordonatele de baza ale activitatii mele ca primar sunt definite de transparenta actului decizional si implicarea cetatenilor in luarea deciziilor de interes major si in actiunile de imbunatatire a vietii comunitatii. Va asigur de disponibilitatea institutiei pe care o reprezint de a fi oricand un partener de dialog cu locuitorii comunei.

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii referitoare la informatiile prezentate pe site sau orice subiect de interes pentru dumneavoastra.

Va multumesc pentru vizita dumneavoastra si va doresc navigare placuta!

 

                                                                                  Neculai Nixon Ibanescu 

                                                                              Primarul comunei Gherghesti

 

 

SIPOCA35